شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
انجمن  گفتگوی دانشجویان کامپیوتر دانشگاه امین فولاد شهر
آشپزخونه انجمن - نسخه قابل چاپ

+- انجمن گفتگوی دانشجویان کامپیوتر دانشگاه امین فولاد شهر (http://www.acg.ir)
+-- انجمن: موضوعات عمومی (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: آشپزخونه انجمن (/showthread.php?tid=440)

آشپزخونه انجمن - M_Rajaee - 02-04-2012 08:17 PM

سلام به همه بروبچه های نرم افزار

قصددارم ازاین به بعدهرتجربه ای تو آشپزی پیدا می کنم دراختیار شما هم بذارم.به نظرم آشپزی مختص خانم یاآقانیست،آشپزی یه هنره علاوه براون به آدم حس خوبی می ده، واسه من که تاحالاش اینطوری بوده.لطفا هرنظری دارین پیام خصوصی بدین دوست دارم تو این تاپیک فقط دستورآشپزی،شیرینی وکیک پزی باشه.ممنون ازهمکاریتون...
گراتن سیب زمینی

موادلازم:

پنیرپیتزا یک بسته 220گرمی
سس تندگوجه فرنگی به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
گوشت چرخ شده و پخته شده یک پیمانه
پیازسرخ شده 2قاشق سوپ خوری
سیب زمینی یک کیلو
سس سفید یک پیمانه

[align=center]طرزتهیه:

سیب زمینی راشسته وپوست می گیریم وبرشهای یک سانتی می زنیم ودرکمی روغن سرخ کرده ودرپیرکس یاظرف نسوز می چینیم وکره راخرد کرده روی همه قسمتهای آن می ریزیم وکمی نمک،فلفل وزردچوبه روی آن می پاشیم و گوشت چرخ کرده باپیازسرخ شده رامخلوط می کنیم وروی مواد می ریزیم.اکنون سس سفید را روی آن ریخته در مرحله آخرپنیرپیتزارارنده کرده وروی موادمی ریزیم ودرفرباحرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 30تا40دقیقه قرارمی دهیم تاروی گراتن پخته وطلایی شود.گراتن راباسس گوجه فرنگی تندمصرف می کنیم.

واماطرزتهیه سس سفید:

شیرسرد 1پیمانه
آرد 2قاشق سوپ خوری
کره 50گرم
نمک وفلفل به میزان لازم

همه موادرامخلوط کرده تایکدست شود بعدروی حرارت ملایم قرارداده مرتب به هم زده تاغلیظ شود.(حواستون باشه درانتهای کارسس رو درست کنیدچون زیادی غلیظ می شه)

نکته ها:

ممکنه فرنداشته باشین، دراین صورت باید ازکیک پز، استفاده کنید، اگرازکیک پزاستفاده می کنید، بایدابتداروی ظرف پیرکس را بافویل بپوشونید، بعدازنیم ساعت فویل رو بردارید، وقتی روی گراتن طلایی شدکارپخت تمومه...

حواستون باشه برای سرخ کردن سیب زمینی،گوشت چرخ کرده و پیاز از روغن کم استفاده کنید.

سیب زمینی بایدحلقه حلقه بشه به قطر یک سانت.
میزان موادها بسته به سلیقه خودتونه لازم نیست حتمابامیزانی که گفتم گراتن رو آماده کنید.

موادگراتن باید ازقبل پخته یاسرخ شده باشند، به صورت خام درظرف پیرکس قرارندین.

نمک،فلفل وزردچوبه رو میشه همون لحظه که پیازو سرخ می کنیداضافه کنیدوتفت بدین.

نوش جـــــــــان....

RE: آشپزخونه انجمن - شیخ - 02-04-2012 09:48 PM

سلام.
آخ جووون...یه تاپیک خوردنی!Big GrinTongue
این غذایی که میگم خودم که نپختم ولی خوشمزِشTongue

مرصع پلو

مواد لازم برای 2 نفر:
برنج 2 پیمانه
مرغ ا سینه کامل(اختیاری)
کشمش 1/2 لیوان
هویج 2عدد بزرگ
سیب زمینی 1عدد بزرگ
گردو و بادام 100گرم
زعفران (دم کرده)
پیاز 2 عدد کوچک
گلاب 1/2 لیوان
ادویه.نمک

طرز تهيه :

ابتدا برنج را دم میدهیم.بعد مرغ را همراه با 1عدد پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز می کنیم.سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم.هویج ها را پوست کنده و به صورت نوار برش می دهیم.کشمش را خیس می کنیم.بادام را پوست کنده و همراه گردو در گلاب خیس می کنیم.
در تابه روغن می ریزیم ابتدا سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و در می آوریم بعد هویج را سرخ کرده. حالا پیازمان را نگینی خرد می کنیم و کشمش و بادام وگردو را در آن تفت می دهیم.
حالا مرغ آبپز شده را ریش ریش کرده و در روغن تفت میدهیم .
در آب مرغ رب گوجه فرنگی می ریزیم و می گزاریم غلیظ شود و به انوان سس استفاده می کنیم.
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در کنار پلو میل می کنیم.

نکته:
برای پوست کندن بادام آن را در آب جوش بریزید و سریع پوست بکنید.
زعفران را همراه کمی نمک آسیاب کنید.
برای جلو گیری از بوی بد مرغ می توان 2 دانه هل به هنگام پخت اضافه کنیم.

RE: آشپزخونه انجمن - M_Rajaee - 02-05-2012 12:36 PM

بجی

شیرینی محلی کرمانشاهی
بعضی جاهابهش میگن:نون براتی

موادلازم:

آرد دولیوان
شکر نصف لیوان
شیرسرد یک استکان
روغن حیوانی(یاکره) یک استکان
رازیانه یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
زردچوبه(یازعفران ساییده شده) به مقدارلازم
روغن مایع به مقدارلازم
وانیل کمترازنصف قاشق چایخوری

طرزتهیه:

شیرراداخل شکربریز روی حرارت قراربده تاکاملاشکردرشیرحل شود.
زردچوبه یازعفران راداخل شیروشکربریزتارنگ آن زرد شود، سپس زیرظرف راخاموش کن.
جوش شیرین وروغن آب شده،رازیانه ورازیانه رابه شیروشکراضافه کن.
آردرادرظرفی بریزومایع شیروشکرراکم کم به آرداضافه کن وآرام آرام بادست موادرامخلوط کن.
آنقدرشیروشکربه آرداضافه کن تاخمیربه دست نچسبد.
درنهایت مقداری ازخمیررابرداشته باوردنه پهن کرده قالب زده ودرروغن سرخ می کنیم.

تجربه های خودم:

من به جای زردچوبه از زعفران استفاده کردم.لازمه همینجا ازاسپری زعفران(زرافشان) هم بگم درسته قیمتش بالاست (9000-10000)اماشمارو ازساییدن زعفران راحت می کنه ورنگ وطعم خوبی به غذایاشیرینی شمامیده..

به جای جوش شیرین از بیکینگ پودراستفاده کردم تاضررنداشته باشه.

به جای استفاده ازروغن حیوانی نصف لیوان کره ونصف دیگه روروغن جامدریختم واستفاده کردم.

برای سرخ کردن اگرمایه قالب زده شده درروغن غوطه وربشه، زودتروبهترسرخ می شه.حواستون باشه زود می سوزه....

اگه دوست داشته باشين ميتونيد شكربيشتري بزنيد...

نوش جـــــان....

RE: آشپزخونه انجمن - شیخ - 02-05-2012 06:58 PM

رولت گوشت

مواد لازم برای تهیه رولت:

گوشت چرخ ‌كرده نیم كیلوگرم

پیاز متوسط یك عدد

سیر 2 حبه

نمك و فلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای داخل رولت:

تخم‌‌ مرغ 2 عدد

جعفری یا گشنیز خردشده 3 قاشق سوپ‌ خوری

نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست كنده و پس از شستن خرد كنید.

سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده كنید.

گوشت چرخ‌ كرده را به چند قسمت تقسیم كرده و هر یك از قسمت ‌ها را همراه كمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید.

این كار را آن‌ قدر تكرار كنید كه گوشت‌ با سیر و پیاز چرخ شود.

در پایان كل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط كنید.
اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست كردن رولت است، در غیر این صورت، آن ‌قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
توجه داشته باشید لبه‌ های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی كه امكان دارد، به طور یكنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌‌ های آن را نازك كنید.

سپس مواد داخل رولت را آماده كنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم ‌مرغ‌ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمك و فلفل، آن را مزه‌‌ دار كنید.

RE: آشپزخونه انجمن - شیخ - 02-11-2012 11:22 AM

یه املت خوشمزهSmile

مواد لازم

▪ تخم مرغ : ۴ عدد
▪ شیر :سه چهارم فنجان
▪ کره ۱ قاشق غذا خوری
▪ گوجه فرنگی ۱ عدد
▪ پیاز متوسط : یه نصفه
▪ قارچ : ۳ عدد
▪ پنیر پیتزا مقداری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آرد ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن سرخ کردنی

طرز تهیه

خب تخم مرغها رو بشکنید و به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید...بیشتر نریزید چون میسوزه
بعدش گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید ته ماهیتابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین .از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین
تخم مرغها رو بزنید و تو یه ماهیتابه یکم روغن و بعد تخم مرغهای زده شده رو بپزید.اگه در ماهیتابه رو بگذارید بهتر تره...نمک و فلفل فراموش نشه حالا قارچ و پیاز و به سس اضافه کنین گوجه های خرد شده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد... اونو داخل یک بشقاب منتقل و ... سمت دیگه اون رو مخلوط سس و پیاز و قارچ رو اضافه کنید.

RE: آشپزخونه انجمن - M_Rajaee - 02-12-2012 10:15 PM

کیک گوشت

موادلازم:

گوشت تکه شده 700 گرم
آردسفید یک دوم فنجان
عصاره گوشت 3قاشق غذاخوری
روغن دوقاشق غذاخوری
پیازمتوسط خورد شده 1عدد
پوره گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری
هویج خوردشده 2عدد
نخودفرنگی پخته 1فنجان
نعنای خوردشده 1قاشق غذاخوری
موادلازم برای روی کیک:
سیب زمینی بزرگ ا کیلوونیم
کره 40گرم
شیر یک چهارم فنجان
فلفل قرمز مقداری

طرزتهیه:

گوشت بدون چربی رابه صورت مکعب های 1/5 سانتی متری برش بزنید
گوشت رادرآرد بغلطانیدوداخل ماهی تابه باروغن سرخ کنید
پیازخوردشده،پوره گوجه فرنگی وعصاره گوشت رااضافه وحرارت را کم کنید،درب ظرف رابگذاریدتاپخته شود.
هویج و نخودفرنگی راضافه نماییدوگاهی هم بزنید تاسس غلیظی به دست آیدوپخته شود
نعنای خوردشده رااضافه کنیدومخلوط را کناربگذارید
سیب زمینی راپس ازپختن پوست گرفته ازچرخ گوشت رد وکره وشیرراضافه کنید روی حرارت قراردهید
وهم بزنیدتاحالت خمیری پیداکندخوراک راداخل ظرف بریزیدومقداری ازپوره راروی سطح خوراک بکشید
مابقی پوره رانیزداخل قیف بریزیدوبا سری ستاره روی سطح خوراک راگل بزنیدومقداری فلفل قرمزبپاشیدودرپایان داخل فرقراردهید تاطلایی شود

تجربه های خودم:

من به جای گوشت تکه شده ازگوشت چرخ کرده استفاده کردم ودرحین سرخ کردن درروغن مقداری آرداضافه کردم
توجه کنیدکه وقتی ازعصاره گوشت استفاده می کنیدنمک زیاداضافه نکنیدچون عصاره مقداری نمک دارد
من اول پیازرو سرخ کردم بعدگوشت رو اضافه وتفت دادم
برای پوره گوجه من گوجه رو رنده کردم
برای هویج من اول اونوآب پزکردم
واسه خمیرروی کیک من اول سیب زمینی بزرگی روآب پزکردم بعدرنده کردم به جای یک چهارم فنجان شیریک استکان پرشیراضافه کردم خوشمزه ترشد
اعضای خانواده ازاین کیک خوششون اومدامیدوارم شما هم لذت ببرید

نوش جـــــــان....

RE: آشپزخونه انجمن - mina - 02-14-2012 02:31 PM

وای اینجا خوبه !!!! همش خوردنیه ..به به

RE: آشپزخونه انجمن - M_Rajaee - 02-27-2012 12:29 AM

کیک کاکائویی باروکش شکلات

موادلازم:

شکر 300گرم
آرد 300 گرم
کره 300 گرم
تخم مرغ 5عدد
پودرکاکائو 4قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای
دنت شکلاتی 2عدد

طرزتهیه:

درابتداشکروکره رادرمخلوط کن،مخلوط می کنیم،تخم مرغ ها رااضافه کرده وآنقدرکه موادیکدست شوندبه مخلوط کردن ادامه می دهیم(تیغه ای ازمخلوط کن راانتخاب می کنیم که مخصوص مخلوط کردن خمیرباشد.)پودرکاکائووبکینگ پودرراضافه کرده مخلوط کن راروشن کرده وکم کم آردراضافه می کنیم.(بایدمایه یکدستی حاصل شود.)
چندتکه ازشکلات تخته ای رابه روش بن ماری ذوب کرده وپس ازسردشدن دنت(550تومان) رااضافه می کنیم.قالب موردنظرراچرب کرده مایه رادرقالب ریخته ودرفربا180درجه به مدت45دقیقه قرارمی دهیم.

درنهایت پس ازسردشدن کیک،سس شکلاتی راروی کیک پخش کرده وتکه های باقی مانده شکلات تخته ای راروی سطح کیک رنده می کنیم.

بن ماری:شکلاتهای تخته ای رادرظرف مناسبی قرارداده ودرب کتری که آب درون آن درحال جوشیدن است برداشته وظرف حاوی شکلاتها راروی آن قرارداده واجازه می دهیم شکلاتهابابخارآب کتری ذوب شوند.

تجربه های خودم:

من ازیه دنت استفاده کردم.به نظرم کافیه...
سس مخصوص روی کیک رو بعد ازاینکه کیک پخته وسردشد آماده کردم چون اگه همون اول آمادش می کردم سفت می شد.
من آرد رو سه بارالک کردم اینطوری کیک بیشترپف می کنه.

نکته ها:

شایددرنظراول میزان مواد زیادباشه امااگرطبق دستور وبادقت کارکنیدکیک خوبی دارین که همه اعضاخونه لذت خواهندبرد...
احیانااگر به دنت دسترسی ندارین مهم نیست همون شکلات کارتون رو راه میندازه....

RE: آشپزخونه انجمن - mahtab - 02-27-2012 01:18 PM

ماکارانی کالباس و خامه

مواد لازم :

ماكاروني 600 گرم

كره 100 گرم

كالباس 200 گرم

تخم مرغ 3 عدد

خامه 150 گرم

نمك و فلفل

طرز تهيه :

ظرف نسبتا بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملا نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود .
در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلا آماده کنيم ، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آنرا در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد . کالباس را بشکل خلال خرد مي نمائيم و کره را در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم کالباس را در کره يک تفت مي دهيم زرده هاي تخم مرغ را کمي مي زنيم و کم کم داخل کالباس ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم ، تخم مرغ که يکي دو جوش زد کالباس را روي اتش برميداريم و خامه را با آن مخلوط ميکنيم

کالباس را با ماکاروني آماده شده مخلوط ميکنيم و در ديس ميکشيم .اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي باشد

RE: آشپزخونه انجمن - M_Rajaee - 03-19-2012 10:57 AM

چند تا مدل جديد واسه ته ديگ

ازاونجايي كه مي دونم اكثرتون به ته ديگ علاقه دارين تصميم گرفتم تجربه هاي خودمو تو درست كردنش در اختيارتون بذارم

ته ديگ كاهو:

اگراولين بارتون باشه ممكنه ورقه ورقه بشه نكته خاصي نداره فقط بايد باتكرار دستتون بياد كه چيكاركنيد.دركل ته ديگ خوبيه

ته ديگ با نان ميكادو يا نان بستني:

اگر مواظب ياشيد كه نسوزه ته ديگ خوشمزه اي ميشه

ته ديگ با خمير داخل نان باگت:

مي تونم به جرئت بگم بهترين نوع ته ديگي ميشه كه خوردين ترد و خوشمزه،من كه خيلي دوستش دارم

براي اينكه ته ديگتون خوش رنگ و خوشمزه بشه بايد:

اول به اندازه نصف استكان آب(البته اگر قابلمه بزرگي دارين يك استكان)
مقداري روغن،زردچوبه يا زعفران(زرافشان باشه بهتره)
ته قابلمه بريزين و همه رو مخلوط كنيد بعد نان دلخواهتون رو قرار بدين

من گاهي علاوه بر موادي كه گفتم يك قاشق غذاخوري ماست معمولي يا موسير هم اضافه مي كنم عالي ميشه

نوش جــــــان....